A minőségi huzal és rúdacél hazai gyártója

A Steelvent Zrt. 1992-ben alakult, jelenleg 78 munkatársat foglalkozató, 564 ezer eurós alaptökével rendelkező, teljes egészében magyar tulajdonban lévő gyártó cég. Székhelyünk és fő gyártóbázisunk Miskolcon található, de termelési és értékesítési tevékenységet végzünk, Nógrád megyében is bátonyterenyei gyáregységünkben. Ezen kívül kereskedelmi képviseleteink megtalálhatóak Budapesten és Veszprémben is.

Cégünk az elmúlt években folyamatos technológiai fejlesztéseket hajtott végre azért, hogy Magyarország vezető táblás kerítés, mobilkerítés és gabion gyártója és forgalmazója lehessen. 

Széles körben felhasznált kiváló minőségű huzaltermékeket biztosítunk számos iparág számára. 

A folyamatosan növekvő kereslettel és a társadalmi igények változásával párhuzamosan fejlesztjük technológiáinkat, amelynek eredményeképpen lehetőségeink köre egyre szélesedik, piaci pozíciónk napról napra erősödik.

Nyitottságunk és rugalmasságunk tett minket Magyarország modern és dinamikus szereplőjévé. Azonban miskolci erős gyökerünk is fontos számunkra és büszkék vagyunk arra, hogy a helyi közösség mindennapi életének aktív, pozitív szereplői lehetünk.

 

Kapuk Táblás kerítések

 

Mobil kerítések- „Építkezések, rendezvények időleges elkerítésére alkalmas mobilkerítéseink bérelhetők az ország bármely pontjára szállítva”

 

Huzalok és rúdacélok – „Kiváló minőségű huzaltermékeket biztosítunk számos iparág számára”

 

Gabionok – „Kerítések, támfalak 21.századi megoldások”

 

Rácsok és hálók – „speciális ipari rácstermékek gyártását, egyedi igény alapján.

 

Kötőelemek – „Kötőelem kis-és nagykereskedelem, egyedi kötőelemek beszerzése”