Fejlődő országunkat segítjük

Környezetünk védelme napról napra fontosabb és egyre nagyobb hangsúlyt képvisel mindennapjaink során. A megújuló energiaforrások számunkra is nagyon fontosak, éppen ezért kezeljük kiemelt figyelemmel a napelemparkok fejlődését és telepítését országszerte. Olyan megoldásokat kínálunk ezen rendszerek lekerítésére melyek tartósak erősek és esztétikusak, valamint minden szabálynak megfelelnek.

Horganyzott felületű táblás (Magyar Termék Nagydíjas) kerítésrendszerek horganyzott zártszelvény oszlopokkal, kérés esetén 2-3 sor szögesdróttal kiegészítve. Időtállosága 10-15 év, ellenáll a természetnek és a vadállatoknak is.A Steelvent Zrt. saját fejlesztésű és gyártású táblás kerítéselemei és kapui a legjobb választás napelemparkok telepítése és létesítése esetében is, hiszen minden minőségi és műszaki elvárásnak maradéktalanul megfelelnek.
Úgy gondoljuk, hogy az - ezidáig előszeretettel használt - elavult technológiájú, könnyen bontható tekercses drótfonat kerítés már nem tud megfelelni napjaink kihívásainak.
Napelemparkok létesítése leggyakrabban zöldmezős környezetben valósul meg, ahol a vadonélő állatok behatolásának kiküszöbölésére a tekercses drótfonat kerítés nem alkalmas. Többmilliós beruházások alkalmával kiemelt figyelmet kell fordítanunk arra is, hogy megvalósult projektünket megfelelő fizikai - kerítés - védelemmel lássuk el. Napelemparkok létesítésekor a Kinizsi ST10 típusú trapézbordás kerítéselemünket ajánljuk, mely bármilyen kiegészítővel könnyen kombinálható. Esztétikus és modern megjelenést biztosít, trapézbordái ellenállóvá teszik a kerítést, szakítószilárdsága kellően magas, hosszú távon is ellenáll a természet viszontagságainak és távol tartja a behatolókat, legyen az vadon élő állat vagy emberi támadás.