Árpád kerítés - ST18

ST18 típusú sűrű rácsosztású élet- és vagyonvédelmi kerítés, keresztüldobást gátló, biztonsági funkciókra kifejlesztve.

A STEELVENT ST18 Árpád típusú kerítésrendszer egyaránt alkalmas ipari és lakossági felhasználásra. Kiemelten javasoljuk nagy biztonságot igénylő létesítmények lekerítésére.

E kerítésrendszerek 500 - 700 N/mm szilárdságú acélhuzalból ponthegesztéssel készülnek. A keresztüldobástgátló, sűrű rácsosztású élet- és vagyonvédelmi ponthegesztett kerítéselemek huzalszálai D4mm-esek. A táblánál a függőleges száltávolság 75mm, a vízszintes száltávolság 15mm. 

Az igen sűrű rácsosztású, életvédelmi, biztonsági és keresztüldobást gátló funkciókat is magába foglaló, erősen hegesztett hálószerkezetű kialakításnak köszönhetően a kerítéselemek funkcionálisak és erősek. 

Alkalmazási területek

Iparterületek, repülőterek, pályaudvarok, vasút / metró / hév / villamos megállók és pályaszakaszok, telephelyek, nagy biztonságú raktárak, sportlétesítmények, középületek, közterületek, iskolák, játszóterek, lakóházak, családi házak, kertek, parkok, stb. 

Kerítésoszlop

A STEELVENT ST18 Árpád típusú kerítésrendszerhez 60 × 60-as négyszög keresztmetszetű, ST20 megnevezésű zártszelvény oszlopokat ajánlunk. 

Rögzítés

A kerítéselemek rögzítése egyedi szerelvényezéssel történik. 

Lábazat

A kerítéstáblákhoz 50cm magas előregyártott kerítéslábazati elem illeszthető.

A kerítésoszlopok, a rögzítés, a lábazat és a telepítés részletes ismertetője, továbbá a külön kiegészítők további kiadványainkon találhatóak.

Vállalási határidő 6 hét
 
Mérettáblázat és felületvédelem  (névleges méretek, pontos méretekhez kérje tájékoztatónkat)
Magaság (mm) 1950
Szélesség (mm) 2030
Natúr X
Tűzhorganyzott X
Tűzhorganyzott + Porszórt bevonat X
 
Porszórt alapszín: RAL6005 zöld.
CsatolmányMéret
PDF ikon arpad_kerites_st18.pdf137.1 KB