Élvédelemmel ellátott kerítés

Csővédelemmel ellátott, Atlétikai Szövetség által elfogadott kerítés sportpályákhoz (óvodákhoz, játszóterekhez).

A magyar Steelvent ST16 Botond nevű, duplaszálas kerítéselem speciális használatra is alkalmazható. A dupla vízszintes szállal ellátott kerítéstábla horganyzott + porszórt, 10 év garanciális felületvédelemmel érhető el. A termék felső éle továbbá csővédelemmel van ellátva, melyet a Magyar Atlétikai szövetség elfogadott a Nyíregyházi Atlétikai Centrum építése során. Az kerítés felső éle így egyetlen kinyúló elemet sem tartalmaz, melynek következtében a kerítés felső éle teljesen lekerekített.

Termék jellemzői
  • ST16 Botond típusú táblás kerítés csővédelemmel
  • Felületkezelés: horganyzott + porszórt (RAL színskála)
  • Garancia: 10 év
  • A kerítés felső élén a túlnyúló szálak teljesen letakarva, beakadás elleni csővédelemmel vannak ellátva. Mivel a kiegészítés porfestés előtt kerül fel, így az éleket lezáró csőelem is garanciális. 
Alkalmazási területek

Atlétikai és sportpályák belső elválasztó kerítései Óvodák, bölcsődék és játszóterek kerítései Gyalogosokat, nézőket elhatároló alacsony kerítések

Rendszerbeépítési lehetőségek

Az ST16 Botond termék gyorsan rögzíthető ST20 60x40 mm-es zártszelvény oszlopokra a Steelvent kengyeles táblarögzítő elemekkel. Az oszlopokat pontalapokba ásva, vagy talpas oszlopokkal csavarozva is lehet telepíteni.

 

CsatolmányMéret
PDF ikon elvedelemmel-ellatott-kerites.pdf1000.69 KB

Kérjen ajánlatot!

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.