Kiegészítők

Kiegészítő termékkínálatunk lehetőséget biztosít, a megrendelői igényeknek megfelelő kerítésrendszerek összeállítására, megépítésére. Kiegészítőink külön-külön is megvásárolhatóak.

Zárósapkák
Zárt profilú idomacélból készült termékek végzárására szolgáló dugók, sapkák. Jellemző felhasználás: oszlopok záróelemeként.
60×40 mm-es zártszelvényre 60×60 mm-es zártszelvényre Csőszelvényekre
Termékkínálatunk a járatos szelvényekre, 20×20 mm-es mérettől, akár a 120×120 mm-ig vagy Ø9 mm-től, akár a 6/4”-ig elérhető!

 

Táblás kerítés rögzítők
Ponthegesztett, merev táblás kerítések oszlopokhoz történő rögzítésére szolgáló elemek.
A STEELVENT táblarögzítő elérhető 60×40, 60×60, 80×60, 100×60, 120×60 mm-es zártszelvényekre! Rozsdamentes acél és tartós UV álló műanyag elemekkel. A STEELVENT táblarögzítő furat nélküli zártszelvény oszlopokhoz javasolt! Rozsdamentes acélból készült termékek, leszorító csavar és önszakadó anya M8-as menettel. A kötőelem páros nem oldható kötést biztosít a kerítéstábla rögzítéséhez. Az elemek alkalmazásához furatolt oszlop szükséges! A lemezbilincs a kerítéstáblák összekapcsolását, „végtelenítését” szolgálja. A termék alkalmazható 40 mm-es szelvénytől 120 mm-es szelvényekig. Horganyzott és horganyzott+porszórt felületű táblarögzítők rozsdamentes acél kötőelemekkel és műanyag betéttel. Az önszakadó anya nem oldható kötést biztosít a kerítéstábla rögzítéséhez. A rögzítő elérhető vég / köztes / sarok elemként, a járatos zártszelvényekre ill. D48 mm-es csőszelvényre.
 
Oszlop tengely méretek, a különböző oszlopok és rögzítők függvényében
  Az oszlopok előtt futó és az oszlopokon találkozó kerítéstáblák esetében. Az oszlopok előtt futó, de nem az oszlopokon találkozó kerítéstáblák esetében. Az oszlopok közöttfutó kerítéstáblák esetében.
Táblás kerítés típusok 60×60 zsz.
oszlop
60×40 zsz.
oszlop
Ø48 cső
oszlop
60×60 zsz.
oszlop
60×40 zsz.
oszlop
Ø48 cső
oszlop
60×60 zsz.
oszlop
60×40 zsz.
oszlop
Ø48 cső
oszlop
ST10 Kinizsi típusú kerítés 2420 mm 2420 mm - Első oszlopköz
kb. 2000 mm,
a többi 2420 mm.
- 2500 mm 2480 mm 2480 mm
ST16 Botond típusú kerítés 2520 mm 2520 mm - Első oszlopköz
kb. 2200 mm,
a többi 2520 mm.
- 2600 mm 2580 mm 2580 mm
ST18 Árpád típusú kerítés 2050 mm - - - - - - - -

 

Lábazati elemek
Az előre gyártott lábazati betonelemek jól illeszkednek bármely táblás kerítéshez vagy tekercses termékhez. Esztétikus megjelenést és gyors kivitelezést biztosítanak.
A kerítéslábazati betonelemek többféle magasságban (200, 300, 500 mm) elérhetőek. A lábazati betonelemek kívülről téglamintás vagy sima felülettel is kérhetőek. Rögzítésük az oszlopokhoz és a betonelemekhez illeszkedő tartó elemekkel történik. Lábazati U-profil, a betonelemek rögzítéséhez.

 

Talplemezes szerelés
Meglévő betonfelülethez ajánljuk az alábbi elemeket, ahol az ásott kivitelű oszlopok telepítése nem kivitelezhető.
A konzol a 60×40 mm-es zártszelvény fogadására van kialakítva. Az oszlop a konzolon önfúró csavarral rögzíthető. Horganyzott vagy horganyzott és porszórt felülettel. A talplemezek rögzítésére szolgáló kötőelem. Kérhető zártanyával is! Lábazati U-profil, a betonelemek rögzítéséhez.

 

Kiegészítő védelem
A szögesdrót vagy pengés drót termékeinket azokra a helyszínekre ajánljuk, ahol a fokozott biztonsági szint alapkövetelmény.
Szögesdrót Pengés drót Tartó konzolok Huzalrögzítők
A szögesdrót elhelyezhető a kerítéstáblákon túlengedett oszlopokra (függőleges elhelyezés) vagy konzolok segítségével (45°-ban döntve). 10 vagy 20 kg-os kiszerelésben. 10 kg kb. 100 fm hosszra elegendő egy sorban. Magas fokú biztonság. A pengés drót az Y konzolokon kifeszített huzalokra telepíthető. Kihúzási hosszúság kb. 9m/tekercs, 50 cm-es átmérővel. A tartó konzolok egy vagy két irányban döntött kialakítással, cső vagy zártszelvény oszlopra szerelhetők. Zöld vagy szürke színben. A konzol önfúró csavarral rögzíthető. A konzolokon 3 vagy 2×3 sor szögesdrót helyezhető el. Különféle huzaltermékek (szögesdrót, feszítőhuzal) oszlophoz történő rögzítésére szolgáló elem, kétféle kivitelben (csavarozható és beütőszeges). Fekete színű.

 

Tekercses kerítéshez
Meglévő betonfelülethez ajánljuk az alábbi elemeket, ahol az ásott kivitelű oszlopok telepítése nem kivitelezhető.
Feszítőhuzal Kötözőhuzal Kapocs
A fonatos kerítések elengedhetetlen eleme. Általában három sor huzal kifeszítése szükséges az oszlopokon, melyhez a gépfonat egyszerűen rögzíthető. Elérhető 2,8 és 3,1 mm-es átmérővel horganyzott kivitelben, vagy 2,5/3,1 mm-es méretben műanyaggal bevont zöld színben. Fonatos termékek rögzítő eleme, mely a feszítőhuzalhoz történő rögzítést és/vagy a tekercsek egymáshoz történő rögzítését oldja meg. Elérhető 1,2 mm-es átmérővel horganyzott kivitelben vagy 1,4/1,6 mm-es méretben műanyaggal bevont zöld színben.

Fonatos termékek rögzítő eleme, mely a feszítőhuzalhoz történő rögzítést és/vagy a tekercsek egymáshoz történő rögzítését oldja meg. Rozsdamentes acélból készült termék. Kínálatunkban a kapocs elhelyezéséhez szükséges speciális fogó is megtalálható!

     
Huzalfeszítő Feszítőbilincs Támaszoszlop sapka

Menetes kivitelben horganyzott felülettel, míg racsnis kivitelben horganyzott és horganyzott+porszórt zöld színű felülettel is elérhető.

A támoszlop és a feszítőhuzal oszlophoz történő rögzítését biztosítja. Horganyzott és horganyzott+porszórt zöld színben is elérhető.

Speciális zárósapka a támaszoszlop rögzítéséhez.

 

Mobilkerítésekhez
Ideiglenes kerítéseink kiegészítő termékei.
Mobil bilics Mobiltalp Kiemelés gátló
Mobilkerítés táblák összekapcsolására szolgáló bilincs. Beton vagy UV álló műanyag kivitelben. Az illetéktelen kiemelést, bontást akadályozó elem.
     
Mobil támasz Felső kapurögzítő Mobil kerék
A mobilkerítésekhez gyártunk egy- és kétoldalas mobiltámaszokat, valamint támasz letűzőt. Mobilkerítés elem kapuként történő használatához. Mobilkerítés elem kapuként történő használatához.

 

Opcionális kapualkatrészek
A megrendelői igényekhez igazodó kapualkatrészek az egyszerűtől, az ipari terhelhetőségig.
Lakatfül Portálzár Letűző
Egyszerű megoldás kis nyitásszámú, ritkábban használt nyílókapuk zárására. Hagyományos DIN szabványnak megfelelő, euro profilú hengerzárbetéttel működtethető egyzárású portálzár. 40-es, 50-es és 60-as zártszelvényekbe egyaránt beépíthető portálzár. Hagyományos tolózár típus, csavarozható, ill. hegeszthető kivitelben, többféle méretben (200, 300, 500 mm), horganyzott felülettel. A kötőelem nem tartozék!
     
Kilincsek Címerek Letűző fogadó cső
Kilincsek műanyag vagy fém kivitelben. Cilinderes zárcímek műanyag vagy fém kivitelben. A kötőelem nem tartozék! Letűzők fogadására méretezett acélcső, horganyzott felülettel. A járószintbe süllyesztve botlásmentes áthaladást biztosít!
     
Locinox portálzár szett Locinox ipari zárak Locinox letűző
DIN szabványnak megfelelő, euro profilú hengerzárbetéttel működtethető kampós kivitelű, min. 40 mm-es zártszelvénybe beépíthető portálzár. A kampó a zárbetéttel működtethető. Fokozott feszítés elleni védelem. Rozsdamentes zártest! Ipari minőségű rozsdamentes zártesttel rendelkező zárak, a zárakhoz illeszkedő zárfogadókkal. Igényes megjelenés, hosszú élettartam, megbízható működés! Szürke és zöld színben is elérhető! Locinox rendszerbe illeszkedő letűző típus. Szürke és zöld színben is elérhető!
     
Elektromos zárfogadó Locinox elektromos zárfogadó Gombkilincsek
Egyszerű, portálzárakkal együtt üzemelő elektromos zárfogadó. Nem ipari kivitel! Nagy teljesítményű, ipari elektromos zárfogadó, a Locinox rendszerbe illesztve. Elektromos zárfogadóval szerelt kapukhoz.
     
Tolókapu zár és zárfogadó Fogantyú Kötőelemek
Kézi működtetésű toló és úszókapukba ajánlott speciális zár. Szürke és zöld színben is elérhető! Kézi működtetésű toló és úszókapuk mozgatásához ajánlott kézfogó. Fekete színű. A kötőelem nem tartozék! Címerek, takarók, fogantyúk rögzítéséhez.

 

Automatizáláshoz
A kapumozgatás kiegészítő termékei.
Villogó lámpa beépített antennával Műanyag borítású, erős acél maggal rendelkező fogasléc Fém fogasléc
Kiegészítő biztonsági elem a kapuautomatikákhoz. A kapu mozgását, működését jelző sárga színű villogó lámpa. 1 méteres szálban, 6 db füllel és állítható, rögzítő furattal rendelkező profil, 20x28 mm-es keresztmetszettel. 1 méteres szálban, 3 db állítható, rögzítő furattal rendelkező profil, 30x12 mm-es keresztmetszettel. 8 m-es szabad nyílásméret felett javasolt!
     
Fogasléc rögzítők Fotocella Fotocellatartó
Önfúró csavar a műanyag fogasléc rögzítéséhez, ill. távtartó és kötőelemei a fém fogasléc rögzítéséhez. Kiegészítő biztonsági elem a kapuautomatikákhoz. Akár 30 m-es hatótávolság, IP55 védettség. Fotocellatartó az elemek pontos elhelyezéshez.
     
Távirányító Motortartó bak Rögzítők
433 MHz-es ugrókódos távirányító, nagy hatótávval. Toló motorok precíz telepítéséhez és beállításához szükséges elem. Menetesszár, anya, alátét, ragasztó a motortartó bakok beton alaptestre szereléséhez.

 

Sportpályákhoz, sportlétesítményekhez
A megrendelői igényekhez igazodó kapualkatrészek az egyszerűtől, az ipari terhelhetőségig.
Labdafogó háló Acélsodrony Rögzítők
A kerítés előtt vagy felett elhelyezett labdafogó háló alkalmazható teniszpályák, kosárlabda vagy focipályák kiegészítő elemeként. Többféle színben és méretben! A labdafogó háló rögzítéséhez szükséges sodrony. Többféle méretben, műanyaggal bevont felülettel. Labdafogó hálók rögzítésére szolgáló szerelvények.

 

A tájékoztatónkon nem szereplő kiegészítőkről kérjen tájékoztatást elérhetőségeinken!

CsatolmányMéret
PDF ikon Kiegészítők488.42 KB

Kérjen ajánlatot!

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.