25 éve töretlenül a fejlődés útján

25 év töretlen fejlesztés, a kialakult piaci szerepkör előirányozza, mondhatni szükségessé teszi a további fejlesztések tervezését. A Zrt. közép – hosszútávú tervei közt két jelentős beruházás szerepel.
Egyfelől a gépipari termékeket gyártó miskolci üzemben egy közel 1,35 milliárd forintos gyártócsarnok és kapacitásbővítő beruházás van előirányozva, másfelől a bátonyterenyei építőipari huzaltermékeket gyártó üzemben egy 250 millió forintos csarnok beruházás vált szükségessé, amellyel a piaci igényeket követő és azonnali kiszolgálást lehetővé tévő raktározást tesz lehetővé. A cég 2015-re felismerte az integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésének szükségességét. Ennek szellemében építette ki Forrás típusú ügyviteli rendszerét, aminek segítségével a vezetés átfogó képet kap a vállalkozása minden folyamatáról, így ellenőrzötten tudja bevetni meglévő erőforrásait, megalapozott döntéseket tud hozni, ezáltal biztosítottá vált a vállalkozás további tervszerű növekedése. A ZRt. 2011. évre nagykorúvá vált. Az eltelt 18 év legfőbb tanulsága a minőség iránti elkötelezettség. Ezt szem előtt tartva, mindkét gyárra vonatkozó ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer került bevezetésre. 2011. évre a Steelvent 2000 ZRt. a kerítésrendszerek gyártása tekintetében levédett névjegyével és termékével ország első. Egyedüli sorozatgyártója a vagyonvédelmi és biztonságtechnikai mobil és zárttáblás mobil kerítéseknek.
A hőkezelt húzott rúd és tekercsacél gyártásának tekintetében hazánkban az élen áll, síkhálók és rácsok gyártása termékkörben szintén az elsők között szerepel.