kerítés

Olcsó kerítés

Az ország legolcsóbb és minőségében legjobb kiskerti kerítése a Steelventnél kapható. Az olcsó táblás kerítés horganyzott huzalból készül, majd hegesztéssel és bordanyomással kapja meg végleges alakját. Mindegyik tábla 2,5m széles és 1,5 illetve 1,7m magas. Ezen elemek horganyzott csőoszlophoz illeszkednek speciális csőre alakított táblarögzítőkkel. Az egész kerítés rendszert a költséghatékonyság jellemzi, így lehet piacvezető a kiskerti termékcsalád.

https://www.steelvent.hu/olcso-kiskerti-keritesek

Vadháló

Vadháló, egyenesen a gyártótól!

Prémium kerítések és kapuk

Kiemelkedő, prémium minőségű alapanyagokból, a legnagyobb minőségellenőrzéssel gyártott kapuink országszerte fellelhetők. A Steelvent speciális háromrétegű kerítés és kapu bevonatolásának köszönhetően kiemelkedő élettartamot érhetünk el a versenytársakhoz képest. GARANCIA 10 év! Időtálló rendszereink egyedülállóak a magyar piacon, magyar gyártással és magyar hozzáadott értékkel készülnek.

https://www.steelvent.hu/gabion-kerites-kalkulator

Kerítés Budapest prémium minőségben

Budapesten is megtalálhatók a hazai gyártású Steelvent kerítések, melyek prémium minőségű alapanyagokból, a legátfogóbb tervezési folyamatoknak köszönhetően hosszú éveken át tartósak. A Steelvent saját tervezésű és gyártású kapui kiemelkedően magas műszaki tartalommal bírnak, évtizedekig tartósak maradnak. A horganyzott szerkezeteket speciális eljárással hegesztjük, majd háromrétegű felületvédelemmel látjuk el kapuinkat a maximális tartósság érdekében.

Kerítés Budapest

Magyarországon Budapest és környezete számít az egyik legnagyobb felvevő piacnak az építőipari termékek tekintetében. Ipari parkoktól egészen a magánszemélyekig megtalálhatók a felhasználói igények. Ezért tartja fontosnak a Steelvent, hogy a táblás kerítésrendszereit, táblás kerítés, kapu, gépjármű kapu, személykapu rendszereit első kézből megvásárolhassa a Vevő. A viszonteladói hálózatunkon keresztül képesek vagyunk kiszolgálni ezen igényeket is.

Garanciális olcsó kerítés

A Steelvent háromrétegű felületvédelemmel ellátott termékei olyan kifejezetten tartós felületkezelést kapnak, melynek köszönhetően több évre megvédjük a termékek felületét. A festett termékeknél minden esetben az alapréteg egy horganyzott felület, melyet különböző felülettisztító szerekkel látunk el, majd tapadásnövelő szer felvitele után a végleges színt kapja meg a termék a porszóró üzemben. A porszóró üzemben 180-200 C fokon beégetésre kerül a Vevő által kért szín. Ezen termékek így rendkívül olcsó, mégis hosszan tartóak lesznek.

Mobilkerítés szállítás, tartós mobilkerítés

Erősített és tartós, többszöri felhasználásra is alkalmas mobilkerítés szállítása országosan, azonnal! A Steelvent Magyarország egyik legnagyobb mobilkerítés rendszer gyártója és forgalmazója, az ország egész területén vállal kiszállítást Sárospataktól kezdve Miskolcon keresztül, Eger, Debrecen, Kecskemét, Pécs, Salgótarján, Budapest belvárosa, Balaton felvidék, Győr és Sopron, valamint Zalaegerszeg is szóba jöhet, nem beszélve Szigetvárról. Tartós mobilkerítéseink egyetlen csőből hajított kivitelek, melyeknek a felső része immáron nem törhet el a hegesztési pontnál.

Olcsó kerítés

Táblás kerítés kiskerti felhasználásra a legjobb áron! Garantáltan legjobb ár! Horganyzott típusú Kinizsi táblák, 2 év garanciával! Egyszerűen telepíthető táblás kerítéshez tartós csőoszlopok, melyek kifejezetten esztétikus megjelenést biztosítanak. Legolcsóbb ár az országban! Gondozásmentes kerítésnek köszönhetően évekre előre biztosítjuk kertünk védelmét.

https://www.steelvent.hu/kerites-kalkulator

Kerítés telepítés Eger

Kerítés, kerítésrendszer, kapu, gépjármű kapu, személykapu, táblás kerítés, acélkerítés és gondozásmentes kerítés. Ezek mostantól mind az Ön otthona vagy cége körül is ott lehet. Cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy telepítéssel együtt vállalja Eger és HEVES megye környékén a telepítéssel járó projekteket. Ilyenek a kerítés telepítés mely ásott pontalapokba történik betonozással. Gépjármű és személykapu, melyek elektromos kialakítással is elérhetők, így motorizált távirányítás kapunyitás.

Komplett kerítés

Garanciális minőségi komplett kerítés. Ez a Steelvent. Cégünk nem csak önálló termékeket, hanem komplett kerítésrendszereket kínál. A legkisebb csavaroktól kezdődően egészen a legszebb automatizált önjáró gépkocsi gépjármű kapu ig. Már bruttó 1000 Ft/folyóméter ártól kaphatók a komplett rendszerek. Miskolci telephelyünkön speciális rendszert állítottunk fel, mely kiemelt figyelmet fordít a vagyonvédelemre. A táblás kerítés huzalvastagsága 6 mm, kiegészítő beton lábazati elemmel van ellátva.

https://www.steelvent.hu/rolunk

Kerítés Budapest

Természetesen Magyarország fővárosa sem marad ki a sorból, Budapest egész területén vállalunk felmérést, tanácsadást és telepítést. Kiszállításunkkal nem jelent problémát az áruk eljuttatása a tisztelt Vevőhöz. Kapuk, kapuszerkezetek, gépjármű kapuk vagy személykapuk. Partnereinkkel a telepítés és kerítés építés sem probléma. Ezen kívül megtalálható weboldalunkon a telepítési útmutató is. A telepítési útmutató részletesen leírja a táblás kerítés rögzítési menetét a Steelvent táblarögzítővel. Ez a gondozásmentes acél kerítés Budapesten is tökéletes esztétikát nyújt.

Kerítés telepítés Miskolc

Borsod - Abaúj - Zemplén megye legnagyobb kerítésrendszer és kapugyártó cége a Steelven Zrt, mintaboltja Miskolcon a Besenyői út 8. szám alatt helyezkedik el. A kerítéseket, táblás kerítés, acél kerítés, időtálló kerítés, gondozásmentes kerítés már szolgáltatással és telepítéssel is nyújtjuk. Kerítés telepítés. A Steelvent kiemelten fontosnak tartja, hogy a táblás kerítéseket kerítésrendszer szerűen együttesen szolgáltassa a Megrendelőnek. A telepítés menete: 80 cm mély fúrt pontalapokba, majd a zártszelvény oszlopok 50 cm mélyen besüllyesztve és bebetonozva.

Kerítés telepítés

Steelvent kerítés, táblás kerítés zártszelvény oszlopokkal való telepítése

Kerítés

A Steelvent nem csupán egyedi termékeket és különálló elemeket árul, hanem komplett kerítésrendszereket is, melyek összességében kiemelkedő szolgáltatással kielégíthetik a vásárló igényét:
- Kerítések, kerítés, táblás kerítés, zártszelvény oszlopok, kötőelemek, acél kerítés, gondozásmentes kerítés
- 3D táblás kerítés
- 2D dupla szálas táblás kerítés
- Gépfonat, tekercses fonat, tekercses ponthegesztett kerítés, vadháló és vadkerítés
- Mindenféle kiegészítő elem

Acél kerítés, acélkerítés

Kerítés, acél kerítés, acélkerítés, táblás kerítés, olcsó kerítés! Az összes jellemző egyetlen termékben: Steelvent táblás kerítésrendszerek. Magyarország egyetlen gyártójaként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megismertessük a hazai vásárlókkal ezen termékkört. Az igényesebb termékek közé tartoznak az acél kerítések, melyek gondozásmentesen garanciális műszaki tartalommal évtizedekig tökéletesen bírják a környezet viszontagságait. Az acélhuzalok rendkívül magas szakítószilárdságú alapanyagok, melyeket többszörös felületkezeléssel véglegesítünk a garanciális acélkerítéshez.

Gabion és gabion kerítés

Magyarországon egyedül a Steelvent gyárt utólagosan tűzi horganyzott (ISO 1461 szabvány szerint) gabion szerkezeteket. Cégünk több 10 éves szakmai tapasztalattal garantálja, hogy vásárlóink minőségi termékekhez juthatnak. A piacon elterjedt rozsdásodásra alkalmas gabion, gabion kerítés elemek rendkívül veszélyesek lehetnek, hiszen rozsdásodás után (akár 1-2 év) a kosarakba rakodott nagyobb kődarabok akár személyi sérüléseket is okozhatnak.

Kerítés kalkulátor

A Steelvent nyújtja a hazai piacon az egyetlen kerítés kalkulátort, melynek segítségével bármilyen szakértelem nélkül azonnali árat kaphatunk. A programnak köszönhetően a kerítésrendszer összes eleme automatikusan összeállításra kerül. Táblarögzítő, kerítésoszlop, személykapu és gépjármű kapu, valamint egyéb tartozékok. A felhasználó az kedvezőbb és prémium árú termékek között is válogathat. Akár fél perc alatt teljes árkalkulációt kaphatunk otthonunk lekerítéséről.

Esztétikus táblás kerítés és kerítésrendszer

A Steelvent prémium minőségű kerítés és kerítésrendszer termékei közé tartozik a dupla vízszintes szállal merevített kerítéselem. Jó tudni, hogy ezen termékek kiemelkedően magas szakítószilárdságú huzalból készülnek, majd 3 rétegű speciális bevonattolási technológiával garantáljuk a 20-30 éves élettartamot. A rendkívül esztétikus 2D (azaz sík kifekvésű, borda nélküli táblás kerítés) rendszer minden hightech igényű projektnél megfelel. Az alapszínek 7016 szürke és 6005 zöld.

Olcsó és minőségi táblás kerítések

Amellett, hogy a Steelvent olcsó kerítéseket kínál a lakosság számára, tudja azt is, hogy a pénztárcabarát megoldás sosem mehet a minőség javára. Termékeinket rendszerbe foglaltuk, hogy a kedves vásárlónak ne kelljen gondolkoznia a termékek összeállításáról. Legfőbb rendszereink a következők: 1, Táblás kerítések, táblás kerítésrendszer zártszelvény oszlopokkal, bármilyen színben amiben a megrendelő kéri. 2, Tekercses ponthegesztett zöld valamint horganyzott kerítések 25 méteres tekercsekből csőoszlopokkal. 3, Gépfonat kerítések csőoszlopokkal, huzalfeszítő elemekkel és szögesdróttal.

Prémium táblás kerítések

A Steelvent prémium minőségű háromlépcsős felületkezelésű színes termékein túl elérhető az 5mm-es kerítéstábla, mely fekete huzalpálcákból hegesztés után utólagos tűzihorganyzási folyamaton megy keresztül. A forró horgany diffundál a vasba és életen át tartó kémiai kötések alakulnak ki. AZ 50mm-es osztásküszű 3D háromszög bordákkal merevített táblák 1m magasságtól egészen 2,4m magasságig is elérhetők. A termék egyik friss projektünknél is megtalálható: B-Braun - Gyöngyös.

Oldalak