Akció

Gabion megoldások már 7 990 Ft + áfa / folyómétertől!
  • 1 méter magas gabion támfal már 8 230 Ft + áfa / fm

  • 0,9 méter magas kerti keskeny kerítés már 7 990 Ft + áfa / fm

  • 1,7 méter magas gabion kerítés már 17 052 Ft + áfa / fm

Az akció a rácsokra, oszlopokra és a kiegészítőkre vonatkozik, a töltőkövek külön tételt képeznek. A tartós korrózióvédelem érdekében rácsaink hegesztés után kerülnek tüzihorganyzásra!

 

Gabion kerítések

Amikor a magánszférát akarjuk megóvni a belátástól és részben a zajoktól is, akkor a teljes kerítést egybefüggően gabion szerkezetből alakíthatjuk ki. A gabion töltéséhez használt kövek színének kombinálásával egyszerűen építhetünk egyedi kialakítású gabion keítést. A magasság jellemző értékei a táblák méretének kombinálásával rugalmasan választható a helyi igények szerint. A teljes magasságában gabionból kialakított kerítések vastagsága általában 20cm, de akár ennél keskenyebb szerkezet is kialakítható a sűrűbb osztású rácsokkal, kisebb szemcseméretű kövekkel.

A Steelvent 2000 Zrt táblás kerítéselemeivel kombinálva kialakítható gabion  lábazat, sőt a kerítés táblák közti pillérek,oszlopok is készülhetnek gabionból.

Jellemző méretek a 30cm széles és 40cm vagy 50cm magas gabion lábazat Erre a célra gabion rácsaink közül az 50 × 100 × 4mm, vagy az úgynevezett duplapálcás, 50 × 200 × 6 /5 /6 mm hegesztett gabion hálóinkat ajánljuk. A lábazattal azonos anyagokból alakíthatóak ki a kerítéstáblák közötti gabion pillérek is. 

CsatolmányMéret
PDF ikon gabion_st30_tipusu_kosar_elemek.pdf96.11 KB