Gabion kerítések

Amikor a magánszférát akarjuk megóvni a belátástól és részben a zajoktól is, akkor a teljes kerítést egybefüggően gabion szerkezetből alakíthatjuk ki. A gabion töltéséhez használt kövek színének kombinálásával egyszerűen építhetünk egyedi kialakítású gabion keítést. A magasság jellemző értékei a táblák méretének kombinálásával rugalmasan választható a helyi igények szerint. A teljes magasságában gabionból kialakított kerítések vastagsága általában 20cm, de akár ennél keskenyebb szerkezet is kialakítható a sűrűbb osztású rácsokkal, kisebb szemcseméretű kövekkel.

A Steelvent 2000 Zrt táblás kerítéselemeivel kombinálva kialakítható gabion  lábazat, sőt a kerítés táblák közti pillérek,oszlopok is készülhetnek gabionból.

Jellemző méretek a 30cm széles és 40cm vagy 50cm magas gabion lábazat Erre a célra gabion rácsaink közül az 50 × 100 × 4mm, vagy az úgynevezett duplapálcás, 50 × 200 × 6 /5 /6 mm hegesztett gabion hálóinkat ajánljuk. A lábazattal azonos anyagokból alakíthatóak ki a kerítéstáblák közötti gabion pillérek is. 

CsatolmányMéret
PDF ikon Gabion termékek 2019198.61 KB

Kérjen ajánlatot!

CAPTCHA
Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.