Ipar 4.0 - Beépül a mindennapjainkba

Cégünk már több alkalommal is részt vett a 2018-as ipar 4.0 fejlesztési és szemléletmód projektben. Büszkék vagyunk rá, hogy ezen legfejlettebb technikák és folyamatok vállalatunkban már évek óta hatékonyan működnek. Mindig is tudtuk, hogy az innováció és a folyamatos fejlesztés vezet csak előre. Folyton bövülő és erősödő vállalatunk ezért tartja fontosnak ezt a kiemelt ipar 4.0 projektet is.
A projektről: Az Ipar 4.0 Mintagyárakban és a Technológiai Központban rendezett programokon túl, a szemléletformálás részeként, egyrészt Modern Gyárak Éjszakája eseményt szervezünk a nagyközönség számára, különös tekintettel a kkv-k, az ipari munkavállalókra és pályaválasztás előtt álló fiatalokra, másrészt Ipar 4.0 Országjárás néven keretében országszerte sor kerül mobil Ipar 4.0 demonstrációkra.
Ipar 4.0 Technológiai központ: A szolgáltatás célja, hogy a rendelkezésre álló erőforrás keretek közt szakmailag megalapozott, teljeskörű Ipar 4.0 ismeretanyagot állítson össze és mutasson be a kkv-k számára, és ezzel versenysemleges módon segítse őket az Ipar 4.0-ra történő felkészülésben, valamint a számukra legmegfelelőbb technológiák kiválasztásban. A bemutatásra kerülő technológiák felölelik az adatgyűjtés, optimalizálás, automatizálás és az infrastruktúra témakörét.
Forrás: ipar4.hu/hu/page/ipar-4-0-technologiai-kozpont