Teljeskörű automatizálás

A Steelvent Zrt. bátonyterenyei gyárában befejezte a kerítéselem gyártó üzem teljeskörű automatizálását. A Steelvent kerítéselemek immáron a legkorszerűbb, robotizált rendszerekkel kerülnek előállításra.

A 3 D-s panelek gyártása kapcsán a cég Kinizsi termékcsaládja - már 2011-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Ezt követően 2013-ban elkezdődött a szakma által 2 D-snek hívott kertítés panelek gyártása is.Tekintettel a megnövekedett minőségi, mennyiségi követelményekre a Társaság 2016 közepén - ezeken a gyártósorokon - megkezdte a teljes automatizálás kiépítését.

A teszt időszak folyamán a mért adatok az elmúlt időszak termelési mennyiségek sokszorosát igazolják mind 3 D-s, mind 2 D-s táblák tekintetében. A fejlesztés eredményeként jelentősen csökkent az önköltség, növekedett a termellékenység, melyek együttesen késztermékeink piaci árának jelentős csökkenését eredményezik.

Széles termékpalettánk és áraink - melyek a hazai piacon egyedülállóak - által mind a lakossági, mind az ipari értékesítés területén a legversenyképesebb ajánlatot tudjuk adni, amelyekben  az egyedi igényeket is figyelembe tudjuk venni.

Ezzel a stratégiai lépéssel a Steelvent 2000 Zrt. hazánkban egyedülálló integrált gyártási folyamatot valósított meg, mellyel piaci előnyét még tovább növeli.

Hisszük, hogy a bizalom, amely felépült partnereink és viszonteladóink részéről tovább erősödik, hiszen termékeink a legmagasabb minőséget képviselik a kerítés piacon. Nem elhanyagolható szempont, hogy teljes egészében magyar termék lévén 100 %-ban vállaljuk a garanciális kérdések megoldását, ellentétben a külföldi termékeket forgalmazó cégekkel.

Cégünk felelős munkáltatóként, kiemelten fontosnak tartja a magyar termékek jelenlétét a a piacon, hiszen ezzel erősödik a gazdaság, megtarthatóak a munkahelyek, illetve növekedhet a foglalkoztatás.

Termékeink az alábbi telephelyeken vásárolhatóak meg:

- Budapest, Budaörsi út 148/a,b, tel: 061 226 332

- Bátonyterenye, Bolyoki út 4. 06 32 355 798

- Miskolc, Besenyői u.8. 06 46 411 208