Társadalmi szerepvállalás

Az elmúlt évek során szigorú elvek és értékek mentén haladtunk, amelynek eredményeképpen termékeink felhasználóink ezreihez jutottak el. Ezt a pozitív szemléletet kívánjuk a jövőben is folytatni. Erős közösségi kapcsolataink nagyon fontosak számunkra és felelős munkaadóként arra törekszünk, hogy munkavállalóink részére, biztonságos, a szakmai fejlődést lehetővé tevő kellemes környezetet biztosítsunk.


A Steelvent 2000 Zrt. támogatási politikájának alapelve, hogy szponzorálás, adományozás útján javítsa a Miskolcon és környéke illetve Bátonyterenye és környéke lakosságának szociális helyzetét, segítse a színvonalas, tartalmas életvitel kialakítását. Ezért támogatunk fesztiválokat, sportrendezvényeket.


Folyamatosan figyelemmel kísérjük és csökkentjük a környezeti hatásokat, tiszta és fenntartható technológiákat alkalmazva.

Együttműködés

Kultúrális támogatás

Sporttámogatás

Steelvent a sprintes névadó partner

Május 11-én a miskolci rallys hétvégét a sprintes mezőny nyitja majd Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között. Az idei Amatőr Rally Kupa Északi Régiójának második futamára szombat éjfélig lehet nevezni, így azt most még nem lehet tudni, hogy mennyien vágnak neki a négy gyorsasági szakasznak. Örömteli hír viszont, hogy ennek a viadalnak is van névadó partnere, ennek értelmében a sprintes viadal hivatalos neve, Steelvent Miskolc Rallysprint verseny lesz.